20 januari 2020

Inspiratiedag PCO Noord Twente 2020

In oktober 2017 was er de eerste Inspiratiedag voor alle leraren, schoolleiders, ondersteunende medewerkers en stagiaires binnen PCO Noord Twente.

6 Januari j.l. hebben we voor de tweede keer de  Inspiratiedag mogen beleven. Dit keer waren er workshops omtrent werkdruk & werkgeluk, Beginnende geletterdheid, Wetenschap & Techniek maar ook kwamen onderwerpen als rouwverwerking bij kinderen aan bod, Escaperoom,  muziek en drama (drama als middel te gebruiken om kinderen te ondersteunen in hun taalontwikkeling).       

Het was een Inspirerende dag, waarbij de inhoud van de dag een logisch onderdeel was van de ontwikkelingen binnen de scholen van PCO Noord Twente.  Workshops en speeddates werden middels interactieve wijze gehouden. De inhoud van de Inspiratiedag werd door iedereen gezien als een aanvulling op het onderwijsprogramma  binnen de scholen van PCO Noord Twente.

Het was wederom weer een inspirerende dag en we  zijn ontzettend blij met iedereen die een bijdrage heeft geleverd om deze dag tot een succes te maken. Wat een creativiteit en verbinding!

rond