15 maart 2020

Sluiting scholen n.a.v. crisisoverleg d.d. 15 maart 2020

 

15 maart 2020

Beste ouders, verzorgers,

De ontwikkelingen rond het corona-virus gaan snel. Zeker de afgelopen uren is er veel gebeurd. Vandaag is na crisisoverleg besloten dat alle scholen vanaf morgen, 16 maart, dicht zijn. Zo zullen ook onze basisscholen dicht zijn.

Wat betekent dit voor u?

De school sluit tot 6 april! Om het virus zo snel mogelijk in te dammen heeft de overheid dit besloten. Dit betekent dus dat wij vanaf 16 maart op een andere manier ons onderwijs gaan vormgeven.

Wat doe ik met de opvang van mijn kinderen?

Wij willen u vragen of u de opvang van uw kind(eren) zelf wilt verzorgen.

Opvang voor kinderen bij uitzondering
Werken u en uw partner in één van de vitale beroepen (zie lijst RIVM) en is het niet mogelijk om de opvang van uw kind(eren) te regelen? Dan vangen wij uw kind(eren) graag op school op, dit uiteraard met uitzondering van de kinderen die de welbekende ziekteverschijnselen hebben.

Wilt u gebruik maken van deze uitzondering?
Wilt u voor deze uitzonderlijke opvang in aanmerking komen? Stuur dan naar de directeur van uw school een e-mail (het liefst vanavond nog). Met de naam van uw kind(eren), de naam van de groep/klas en de dagen dat hij/zij de komende weken opvang moet hebben. Ook vragen wij u om uw beroep te vermelden.

Onderwijs

De komende dagen gaan wij onderzoeken hoe wij het onderwijs de komende tijd verder gaan vormgeven. Ook onderwijs op afstand is één van de mogelijkheden.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Met vriendelijke groeten,

PCO Noord Twente

Gerlo Teunis