4 maart 2020

Coronavirus

Ongetwijfeld heeft u over het Coronavirus en de eerste besmettingen in Nederland gehoord. Met dit bericht  informeren we u graag over de manier waarop wij als stichting omgaan met de situatie rond het coronavirus.

Als stichting volgen we de adviezen van het RIVM, de GGD en de overheid op de voet.  Kinderen die niet ziek zijn kunnen net als anders gewoon naar school.

Is uw kind wel ziek, handel dan eerst zoals u altijd doet in geval van griep en verkoudheid. Bent u of uw kind echter in een gebied geweest waar een besmetting met het Coronavirus heerst of bent u of uw kind in contact geweest met mensen die besmet zijn, houdt u dan de gezondheid van uzelf en uw kind goed in de gaten. Twijfelt u over de gezondheid van uzelf en/of die uw kind dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts of de GGD. Bij mogelijke of definitieve besmetting met het Coronavirus vragen wij u de school hiervan z.s.m. op de hoogte te brengen voor verdere afstemming.

Als stichting letten we, naast de gebruikelijke schoonmaak- en hygiëneregels, extra op de volgende maatregelen:

• Regelmatig wassen van de handen

• Drogen van de handen met papieren doeken

• Hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog

• Gebruik van papieren zakdoekjes

De situatie heeft onze volle aandacht. We volgen de berichtgeving nauwgezet alsook de richtlijnen van het RIVM en het Ministerie van Buitenlandse zaken. Wij nemen geen onverantwoorde risico’s; de veiligheid van onze leerlingen en  medewerkers staat voorop. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.